Лоџиа Дизајн

Високо квалитетни производи и
соодветни решенија за вашите идеи

Дознај повеќе

Што нудиме?

Loggia Design Macedonia, италијанска традиција во вашиот дом

Разубавете го вашиот простор со уникатните дизајни на Loggia Design за препознатлив начин на живот, преку висококвалитетни материјали и техники со кои изработуваме: подови, ѕидови, фасади и бањи.

Производите од нашето портфолио се единствени на пазарот во Македонија.

Вашиот дом, вашиот простор, вашиот свет

Дозволете ни да го креираме вашето домашно или работно катче

Италијански бренд

Висок квалитет

Уникатни дизајни

Изработени проекти

Динамично и креативно модерно живеење

Bi Plasma 3D

Moquette

Volare

Infinito

Infinito

Eleganza Italiana

Брендот Loggia постои повеќе од три децении, распространет насекаде низ светот

Освојувањето на пазарите е стратешко, со визија во истражувањата и иновациите, кои што се поврзани со динамичноста и со креативноста на модерното живеење.